lediga dagar - mycket o göra :P

åkte från jobbet HALV 6 igår :S slutar vanligtvis halv 3.. så det blev en lång dag.. åkte iaf hem till mormor o morfar o väntade på att matte skulle komma så vi kunde åka o hämta käk på ming palace.. mumma.. vi käkade.. sen gick ja o la mig vid 8.. somnade garanterat innan 9.. :P dom jävlarna ringde från jobbet halv 7 imorse o undra om jag kunde jobba.. NEEEEEEJ!!!!!!! jag har jobbat sen i fredags.. usch.. blir så irriterad... men lyckades iaf somna om.. o föresten.. va är det för stil o ringa HEM så tidigt.. o dessutom 50 signaler.. vaknade igen halv 11... så det va ju inte fy skam med en massa timmars sömn när man endå är ledig :P

ska snart iväg till tuna park.. käka lunch o gå i affärer en sväng.. sen cykla till folkesta o "panta" vår kolsyreflaska till soda streamern.. saknar vårt goda bubbelvatten :P kanske passa på o köpa en extern hårddisk så vi får över våra bilder i "säkerhet".. köpa lite grejer till lördag också på en gång kanske..

imorn blir det fullspäckat schema.. först frissan 11.00, sedag spakällan för massage 14.45.. sedan innebandyträning 18.30.. men det är ju trevliga grejer att göra.. så det är ju inte fy skam.. :) nu ska vi ge oss iväg.. hej hopp!


jobbarhelg

precis avverkat 3e c-turen på raken.. imorn blir det upp med tuppen och iväg till jobbet igen.. skulle jobbat lör-sön denna helg.. men va bussig och tog fredag o måndag också.. så det blev en långhelg iaf.. men men.. snart är det "över".. :P

jag längtar till lördag :P kul o fylla år.. o träffa folk.. :)
nu ska ja läsa lite bloggar.. sen ska ja sleeeeeeepa..

här får ni några bloggtips:

www.nevnarien.se - underbar blogg helt enkelt.. mycket foto, illustration, humor o massa annat..

www.emelieohlsson.blogg.se - en ung fotograf som har fått en flygande fart i karriären bara på ett halvår.. har utvecklats otroligt mycket..

www.tumadre.blogg.se - 20 år o 2 barnsmamma.. har haft ett helvete med sina barns pappor. blivit misshandlad precis innan hon födde sitt första barn osv.. skriver bra.

www.svenskhemmafru.blogg.se - tjej från västerås som flyttat med sin man och sin dotter till sydkorea där mannen jobbar.. häftigt o se hur man klarar vardagen i ett helt främmande land - som hemmafru..

woohoooo

shiit va kul det va o spela :D blev värsta flashback från förr.. hehe.. så nu vet jag vart jag håller hus på onsdagkvällarna framöver! sen får vi se om jag kan gå imorn.. men det spelar mindre roll för jag är ledig och hade bara tänkt att ligga hemma o slappa o ha det bra! nu väntar duschen.. tyckte det kändes onödigt att duscha där när jag hade närmare 5 km att cykla hem också.. :P inget skoj på tv ikväll heller.. längtar till 5ans masspremiär med massa seriestarter samma vecka.. men det är nästa vecka är det nog om jag inte minns fel.. greys, gossip girl, desperate housewifes, hells kitchen.. sen kommer ja inte på fler nu.. men det kanske både räcker o blir över.. :P nehe.. duschen som sagt.. måste se till o köpa ny tejp till klubban också.. va kolsvart om händerna redan efter några minuter.. tydligen väääldigt gammal klubba/tejp ja fick av matte.. ooh.. är helt lyrisk.. det bästa med det hela va nog att ja inte va sämst ;) haha.. godnatt

innebandy

jag ska snart iväg o spela innebandy :P vi är några på jobbet som ska haka på MSE o börja träna på onsdagar.. är skitnervös :P hihi.. löjligt.. men det ska bli skoj..
rapporterar eftråt hur det gick :P hej hopp!

gaaaaaah

jag HAR uppdaterat.. bara det att jag har lite otur.. :P ett inlägg hade jag suttit skitlänge o lagt upp bilder.. då råkar jag trycka bort sidan.. bara så där.. :P KLANT! igår gjorde ja ett nytt försök.. då slutar internet funka.. (vilket händer ca 4ggr/dag) så då la alla program ja hade uppe av bara sådär.. men men.. som sagt, jag gör väl ett nytt förösk..

imorn fyller min darling.. min gulliga svärfar skrev på hans present: Grattis på 2?-årsdagen.. HAHA.. han kom inte på hur mycket han fyller.. :P men han blir iaf 27.. :) om 12 dagar är det min tur.. o inte har jag nått att önska mig.. som vanligt.. :S skärpning!!! måste komma på nått... sorry mor.. :P

nu ska ja fortsätta med mitt pyssel.. puss på er

vill tillbaka till blogg.se tror ja..

inge kul med andra bloggen då man inte kan se statistik.. o så kan man inte centrera texten.. sånt irriterar mig :P här kommer några bilder från Filippas 8-årsdag!



hemmagjorda smörgåstårtan blev prima!



massor med presenter :)



övertrött och busig 8-åring i sitt färgglada rum!

RSS 2.0