smoothie!!!

image5

hur har jag klarat mig utan denna manick tidigare?
det kan jag inte förstå..

smäller både högt och lågt

image4

japp.. just nu smäller fyrverkerierna för fullt utanför.. låter iofs som att det är grannen som härjar.. men det får vi hoppas på att det inte är.. en annan smäll blev det på sjukan. fy farao säger jag bara.. skulle ta sparkcykeln, den snygga gula monarken, och sticka ner till blodbanken och hämta plasma.. ja står på cykeln och trycker på hissknappen, och PANG!!!! fan va ont det gjorde, världens stöt i tummen som gick upp i armen så jag fick världens ryckning i ÖGONBRYNET :S ja man kan ju undra.. men jag lovar, jag överdriver inte.. AJAJ.. en tjock blå blixt gick från knappen till min stackars (nu brända) tumme...

ska man behöva stå ut med sånt? ; )

jobb jobb

har bara sju patienter ikväll.. brukar vara tolv.. känns skönt, kommer nog bli en lugn kväll som det verkar. ska man se nån eld ikväll får det bli på tv:n i dagrummet här på jobbet.. men det kan ju också vara trevligt, och umgås med alla gamlingar som varken ser eller hör :P det blev roligt folk på "min sida" ikväll som jag hoppats på.. yes! nu ska vi fika.. ha en trevlig valborgsmässoafton mina damer och herrar!

så klart

nu har jag bestämt mig.. jag bara äääälskar min nya väska.. förstår inte hur jag kunde tveka :P den är ju så het!

image3

här ligger den på vår snygga hallmatta

back on track

då var man här igen då.. sitter här mätt efter min utsökta frukost som bestod av ett stort glas jordgubbssmoothie och nybakade scones.. såå gott! Valborg idag.. kvällen kommer att spenderas på jobbet.. håller tummarna för att det blir en lugn och rolig kväll.. ska dit imorgonbitti också, kanske ska övernatta i massagestolen i vilorummet så man slipper cykla slalom mellan alla fulla ungdomar ikväll.. kan ju tänka på saken i alla fall..


image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0