en till?

Drömde att vi fick en till liten tjej i natt. Den andra förlossningen gick snabbt som bara den, "det sa bara plopp" kommer jag ihåg att jag berättade för folk i drömmen.. Haha, önsketänkande!
Det va så skumt också, för namnen vi valt ut passade inte alls, det behövdes nått med exotiskt namn tyckte vi. Ja herregud. Sen var vi tvungna att ha tjejerna i samma vagn eftersom att det blev så tätt mellan barnen, bara några månader :P Väldigt realistisk dröm!

Tillbaka till verkligheten!
Idag blir det en lite shoppingtur med mormor och Linnea.
Hon ska få ett babygym och en flytväst, Linnea alltså, inte mormor :P



Nått sånt här fint och färgglatt ska hon få :)


Ingen förlossningsberättelse än..

...tänkte vänta med att skriva om förlossningen tills jag varit på återbesök på MVC och fått gått igenom journalen. Jag vet att jag inte har koll på vad som hände när och så vidare så det ska bli riktigt spännande att få allt "svart på vitt". 10 juni ska jag dit.. så det är inte så länge kvar!

Va sjukt det är med tiden just nu. För 9 veckor sedan kom vi hem från BB. 9 veckor är ingenting egentligen, men samtidigt så är det en evighet. Har hon inte alltid varit här hos oss? Älskade lilla unge <3


Hon är min <3

Varje dag slår det mig att det faktikst är jag som är mamma till den vackra lilla prinsessan som vaknar i sin spjälsäng och är hungrig på morgonen. Den lilla prinsessan som ligger där och gnyr lite försiktigt, men som inte har öppnat ögonen för dagen ännu. Varje morgon när jag säger "god morgon älskling" så svarar hon med det största leendet och mitt hjärta smälter <3




Den vackraste stunden i livet var den när du kom!


Linnea Viktoria Catarina Andersson

24 mars 2011

kl.08:10

3510g, 48 cm


nykläckt!


några dagar gammal, hemma på skötbordet!


några veckor gammal i babysitterna!


i mormors famn :)


mina <3


8 veckor, en riktig glader :)


24 maj, 2 månader <3


RSS 2.0