Linnea

Visste faktiskt inte hur blomman Linnea såg ut förrän igår. Mormor hade små samlartallrikar med alla landskapsblommor och där fanns: Linnea, Småland!

Väldigt fin blomma, rosa så klart :)


<3

Somnade hos gammelmormor :)


Helkroppsmassage idag :)

Nu är massagen avklarad för denna gången. Sista träffen är den 13 oktober, måste komma ihåg det!

Idag masserade vi hela våra bebisar och dom njöt allihopa. Linnea och Casper är så söta när dom ligger o kikar och snackar med varandra. Sen snor dom varandras nappar och båda blir skitsura :P

När vi va klara mer massagen och vi klätt på våra små så somnade min plutt på filten på bordet, sen sov hon sista halvtimmen när vi pratade om "barns säkerhet".. Gjorde hon rätt i, räckte med att mamma lyssnade tyckte hon ;)


Massage imorn!

Idag har hon simmat, imorn ska vi på babymassagen på BVC. Det brukar Linnea gilla, så det är kul :)

Ska försöka komma ihåg kameran så vi får ta lite bilder.. Dom sa första gången vi var där att det brukar komma en kille och ta kort, men det har det inte gjort.. så vi får väl fixa det själva då. Hoppas att vi ska ha fler föräldraträffar, detta är nämligen sista som vi har fått veta om.. Så det kan vara så att det är sista.. Det visar sig.

Jag är sjukt nöjd med Neas badstol :) Hon tycker det är sååå kul att få sitta själv utan att mamma ska hålla i. Då kan jag antingen sitta i badet o busa och tvätta henne, eller stå bredvid badkaret på knä. Jätteskönt att ha båda händerna fria.rekomenderas verkligen :)


Plask!

Nu har vi varit och simmat! Linnea plaskade så mycket med händerna i vattnet att det stänkte i de små små bebisarnas ansikten :P

Det är verkligen en blandad grupp bebisar vi har hamnat i. Ungefär sex stycken är nog runt 3 månader.. Sen är det nån som är fyra-fem månader.. Sen har vi två sexmånaders och två åttamånaders.. Måste ändå säga att våra större barn har roligast.. Men småttingarna kanske har lättare att lära sig?! Vad vet jag. Linnea tycker det är roligt, då är jag nöjd :)




Babysim!

Nu på förmiddagen ska vi iväg på andra besöket på Hydrotrim för att babysimma. Linnea tyckte att det va roligt förra gången så vi hoppas det håller i sig :)

Idag ska hon få premiäranvända sina nya rosa, vitprickiga badbyxor :)


Blogga från mobilen, äntligen!!

Nu har äntligen blogg.se skaffat sig en app så man kan blogga från mobilen.. Helt sanslöst lång tid tog det för dom, men nu är den här iaf.

Nu blir det lite test för att se hyr det funkar.. Hej hopp!


RSS 2.0