~~~~♥~~~~♥~~~~♥~~~~♥~~~~♥~~~~♥~~~~♥~~~~


snubbel i trappen, badhus och borttappad plånbok..

ja.. det va min helg det.. i fredags morse när jag som vanligt kutade ner för trappen här hemma för att komma ner i källaren o hämta cykeln så trampade jag snett med foten o flög som en vante 4 steg ner.. vrickade till båda fötterna och slog i knäet.. AJ AJ faaaaaan säger jag bara.. fasiken va ont det gjorde.. men som alltid när man ramlar så var det första jag tänkte: shit.. hoppas ingen såg mig..(kan tillägga att klockan var 06.10)  o så kutade jag ner i källaren o börja nästan grina för att det gjorde så ont i fötterrna..

fredagkväll kom Filippa o Julia.. det blev singstar och letsdance och smarrig middag bestående av pommes, fläskfilé och bearnesås. 

lördag = vattenpalatset, ensam med två tjejer i fyra timmar..= TRÖTT :P haha.. vi hade jättemysigt.. men det är slitigt.. speciellt när man hela tiden håller koll så ingen drunknar/halkar/springer... osv.. men dom va så duktiga!
Nästan hela kvällen satt dom o pärlade pärlplattor..  jag tror att jag gjorde 3.. :P hehe..



jo sen till det där med plånboken också ja.. jag stack till Målet o hämtade pizza på lördagkvällen.. kommer he, o käkar.. sen efter nån timma ska jag iväg till affären för att handla lite till söndagslunchen o så.. HITTAR INTE PLÅNBOKEN!!!!!!!!! shiiiit.. vart fan är den???? hade den när jag betalade pizzan.. kollar ner på cykeln om den ligger i korgen,.. nej.. inte i väskan, inte i jackfickan.. ne jag konstaterar att den inte finns hemma.. så jag sätter mig på cykeln o cyklar precis samma väg jag cyklat hem.. på parkeringen strax innan Målet ligger den på marken, orörd.. TACK!!!! den måste ha ramlat ur fickan när jag cyklat hem utan att jag märkt det.. fy farao...

igår fick vi sovmorgon.. tjejerna hade satt på film inne på rummet så vi fick sova till 10.. ahhhhh.. välbehövligt.. det blev en lugn dag.. gjorde köttfärslimpa (för första gången), potatis och sås.. mumma..
16.00 blev det bio med Prev.. AUSTRALIA.. sååå bra.. grina som sjutton där ett tag,, :P

nu har jag kommit hem från Martina.. vi har målat ramar, nyckelskåp och en hylla idag.. spetat oljabaserad färg på lite allt möjligt... lagat mat och bakat bröd.. en bra dag helt enkelt..

oj.. detta blev lååångt.. :P
 nu vill jag sova.. men det måste jag göra inatt så det får nog bli några låtar på singstar innan matte kommer hem.. :P

från i onsdags..



Nyårsmiddagen som står framdukad.. mmmm.. :)


vi 3 ute i kylan strax efter 12-slaget.. :)


RSS 2.0