en heldag tillsammans..

igår blev det en helledig dag med min darling.. mys mys.. blev till att slösa lite pengar, cykla, cykla, städa lite, plocka upp möblerna till balkongen och åka ut till skjulsta och titta.. längtar!!



ikväll är det valborg.. vilket innebär jobb, jobb o jobb.. baaah.. imorgonbitti också.. kan ju inte bli mer värdelöst.. :P
TREVLIG VALBORG!!

"farfar" blev 60 :)

det va ett bra tag sen, men hittade bilderna i kameran så jag tänkte visa..
Reine hade ingen aning om att vi hade tänkt fira honom när vi
 bjöd över dom på påskmat annandag påsk, dagen innan hans födelsedag..
alltid kul att lyckas lura nån på så vis :P 

 
tårtan 


farfar blir överraskad :) 

    
lippa:)


hemmagjorda biskvier


busar :P


presenten, en canvastavla :)


nu börjar min helg..

så skönt.. har jobbar fre-sön.. tränade efter jobbet i eftermiddags o stack hem o duschade.. nu har ja ledigt i 3 dagar..  weeey.. nu blir det snart film med mannen.. 

hoppas på mer sol i veckan.. har varit underbart i helgen, har käkat lunch på balkongen på jobbet.. mysmys.. 




 

Öland 11-14 juni :)



YES! nu är det bokat.. åker några dagar efter att lippa slutat skolan.. hoppas hoppas hoppas på fint väder!!



baaaada :)



..ha skoj o kolla på massa djur..


höll på att spy :P





filippas tand va lös redan i söndags när hon var här, idag när hon kom var den toklös. tycker att det är så äckligt med lösa tänder. fy farao.. jag mutade med en kexchoklad om hon drog ut den.. jag tänkte ja skulle filma när hon drog ut den.. men det tog 10 minuter, vilket jag filmade, och jag höll på att både svimma och spy :P  blev helt kallsvettig och snurrig.. :P haha känns ju tryggt att man jobbar inom vården när man pallar sånna här trauman.. :P höhö... det va snuskigt iaf.. men fasiken så kul hon såg ut när den väl flög ut.. det blev en rolig film!

finbesök :)

prev har varit här ikväll.. vi käkade o snackade i flera timmar.. helt plötsligt va klockan efter 8.. konstigt.. tiden går så fort ibland..TACK för en trevligt kväll darling!!  nu är ja trötter.. skulle kunna somna på fläcken.. meen.. ska kolla på ett avsnitt till av DH.. sen blir det sängen..


imorgon bär det av till sparreholm

yes box.. längtar.. ska till förrådet (en lada med alla våra gamla grejer i) och se om NÅTT går att rädda.. troligtvis är det mesta mögligt o skitigt.. men det visar sig.. ska åka buss 701 för första gången på lääänge.. :P bäst o ladda mp3:n med batteri o musik så man har nått o göra den timman..

idag hade vi S-HLR-utbildning på jobbet o vi garvade så tårarna sprutade.. haha,det är tur man inte är så flummig när det blir hjärtstopp på riktigt.. eller hoppas inte rättare sagt ;) haha,nejdå.. alla rätt hade ja på provet.. slog till o med chefen.. det ni :P

idag blev det träning igen. känns så skönt o passa på direkt efter jobbet när man fortfarande är uppe i varv.. nu när det dessutom är ljust så länge så spelar det ju ingen roll att komma hem en timma senare.. man mår så bra av att svettas lite.. så det är bara bra :P



härlig bild från förra helgen, soligt o fint va det ute :)

foto: Matte

RSS 2.0