fastland igen..

..men det gungar fortfarande.. fy farao.. ja tycker fortfarande att det gungar för fullt.. resan gick bra.. käkade åksjuketabletter och drack vatten.. dansade dansbandsdans och spelade "finns i sjön"..
grannarna spydde ner vår hyttdörr strax innan vi kom tillbaka från en dansuppvisning.. det blev till att bli förbannade och sen fick vi byta hytt.. sjösjukan var då som värst och andras spyor gör sig inte så bra i ens närhet då,. gick i Tallinn tills fötterna ömmade., handlade i tax-freen och hade endå en trevlig liten semester.. trotts detta föredrar jag nog fastland framför böljande hav.. :P massa gott har vi käkat i bufféerna iaf :)


ute på däck

en gammal gata i Tallinn

trötter på bussen



FAST ANSTÄLLD PÅ MÄLARSJUKHUSET

Fick idag veta att jag sedan den 8 september har varit fast anställd på sjukan.. good to know liksom.. ingen som sagt nått om det inte.. jag blev helt chockad när bossen ringde o berättade det.
hur som helst är ja så GLAD att ja skulle kunna hoppa till månen :D



som chefen sa: nu blir vi inte av med dig förrän du går i pension ;)

nu kanske man kan börja leva på riktigt då..
iaf slippa oroa sig för att man ska bli arbetslös rätt som det är..

nu blir det till o vila en stund.. sen innebandy i odlarn..
hejhopp!

SingStars ;)



haha.. coolingar :D

LEDIG JULAFTON

en månad kvar till jul och jag är ledig på julafton.. yes! myspys med familjen :)

hitta en bild från jaa... kanske 2005??


lillebror o jag :P

jobb jobb

har varit ledig i ett par dagar nu igen.. är riktigt skönt att ha det lugnt på jobbfronten ett tag.. har fått reda på att ja får ledigt på fredag när vi åker.. så det är ju ganska skönt.. annars hade det varit kört.. :P ska iväg o jobba strax.. sitter i soffan o fryser under en filt.. burr.. ut o cykla i detta väder är ju ingen höjdare.. men det går..

ska inviga nya vinterskorna idag :D dom är sköna o varma o fina tycker jag.. ser dock lite konstiga ut när dom är så ihopsnörade uppe på skaftet sådär som på bilden.. men iaf :)


nehe.. fixa fixa.. + käka nått till lunch.. sen jobb med Erkan :)

impad!

är blåst så ja vet inte hur man lägger upp youtube.klipp direkt.. så det får bli en länk... men kolla... grymt coolt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lLYD_-A_X5E&feature=related

Tallin 28-29-30/11

yes box.. matte, filippa o jag åker på kryssning till Estland om 2 veckor :) myspys.. kommer gå iland och få tid att julhandla och titta runt i ca 8 timmar.. på båten blir det julbuffé och annat mys.. såå skönt att få komma bort o lyxa till det lite.. nu ska ja läsa lite om båten... sitter dessutom o väntar på att en bloggtävling hos EmelieOhlsson ska avgöras.. tävlar om en tavla..


the bedroom

har lite blandade känslor för att gå o lägga mig ikväll. har haft två helt värdelösa nätter nu.. helt täppt i näsan.. vaknar en gång i timman av att munnen har torkat sönder... usch. så vidrigt att va förkyld.. förresten..Gossip girl tonight :)

träning-

innebandy ikväll.. fasar för cykelturen dit bara.. usch och fy för kylan.,. :P inte för att det är så där fruktansvärt kallt.. men inte kul o cykla i denna temperatur iaf..

sen är det ju Greys ikväll :D fy satan va kul.. greys och gossip girl är lätt dom bästa serierna som går nu.. får inte missas.. nehe.. ladda inför innebandyn va det ja.. har glömt o äta.. kommer slänga i mig nått nu.. få håll under träningen.... o skit också.. varför är man så klantig.. ?! hej hopp!

RSS 2.0