Gott Nytt År

Nu har jag, matte och filippa avnjutit en underbar middag bestående av potatisgratäng, hjortsadel, sås och sallad.. hur gott som helst..

utanför smäller det som fasen just för tillfället.. troligtvis nån som sköt en raket i backen eller nått.. det small skithögt! 

wellwell.. ska fixa iordning efterrätt nu ett antal timmar efter middagen.. vi blev så mätta så vi halvdäckade i soffan.. kollade på WALL-E.. hur söt film som helst.. det blir iaf marängswisch till efterrätt :D och så ska vi spela lite Rita&Gissa som filippa fick i julklapp.. sen bär det ut för att kolla på raketer, o skjuta några också för den delen :)
nehe.. dags att kyla skumpan!!!

hörs nästa år ;) puss o kram



GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG!!!!

GOD JUL :)

mormor o morfar kommer o hämtar oss om 20 minuter.. då blir det jul hos mamma o pappa.. ska bli mysigt.. tror inte jag har varit "hemma" sen i somras.. :S ojoj.. tiden går så fort.. men men.. inte nu på morgonen.. känns som att tiden står still o jag känner mig som när man va liten.. vill bara att tiden ska gå så man får sina julklappar ;) ne men ja vill bara dit o känna stämningen.. o SNÖAR gör det också :D yes!

nehe.. god jul allihopa! puss o kram



min lilla Myra på julafton förra året :)
hon är bäst på att öppna paket!!

sitter på jobbet o garvar..

..med Erika.. fy fan va sjuka vi är.. ;) nu gick hon o rökte.. så vi gör nu förbjudna saker på arbetstid båda två.. hon går ut o röker i arbetskläder och jag skriver blogginlägg på arbetstid.. bra jobbat.. 

sitter o virkar som två gamla kärringar gör vi hur som helst.. o snyggt blir det.. :P
nehe.. snart får man gå hem.. kvällen har gått fort som fan.. hem o kolla på film med mannen.. sen sova till 12 imorn :D yees.. låter bra. eller gå upp o göra mintkyssar innan jobbet imorn.. hmm.. får se hur trött ja är :)

nu ska ja stänga ner innan erika kommer o ertappar mig ;) hejhopp!!

julmys

igår blev det till att göra pepparkakshus och lite senare på eftermiddagen klädde vi granen.. har ju vår "dagen innan jul" i helgen då filippa inte kommer förrän efter jul nästa gång.. :)





nehe.. nu blir det till att laga lunch.. hejhopp!

att skapa..

igår fick jag för mig att jag ville rita/måla.. så fram åkte akvarellpennor, pensel o vatten.. sen blev det en fruktbild som vanligt :P testade denna gång att köra på med färg på en gång.. annars brukar ja skissa först.. tokiga med att köra med färg direkt är att allt man ritar först måste hamna framför.. sen hamnar resten bakom.. då det inte går att rita gult över grönt till exempel.. :P måste rita mer.. det är ju förjäkla skoj..


hehe.. såå.. en snabbt ritad teckning.. :P

håller ju dessutom på med lite annat pyssel nu.. börjar bli klar med mitt första virk-projekt..
bild kommer när jag är helt färdig.. är riktigt nöjd faktiskt..

leedig igen :)

skönt.. tusan va trött ja va igår.. vi kom hem efter jobb och en stund på stan.. käkade och kollade på en film.. sen va ja så trött att ja somnade när jag försökte kolla lite på desperata husfruar.. så det blev sängen istället.. såå.. nu vaknade jag halv 11 efter 12 timmars sömn.. inte illa.. :P

idag blir det till att plocka upp lite här hemma.. packa upp väskan från resan.. softa o kolla på nån film kanske.. ladda upp inför 4 arbetsdagar över helgen helt enkelt..

försöker få en mobil såld... men det är inte så lätt.. har en på tråden idag iaf.. så får vi se..
http://www.blocket.se/vi/18950618.htm?ca=12_s

hej hopp!

RSS 2.0